Co-llege is een toegankelijk loket, waar (startende) ondernemers binnen de creatieve sector terecht kunnen met hun (ondernemers)vraagstukken, waar zij kunnen netwerken en kennissessies & workshops kunnen volgen. Co-llege initieert en matcht tussen vraag en aanbod.

Activiteiten

De Vliegende Start!

Ben jij een jonge startende ondernemer in de creatieve industrie? Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het goede nieuws is, je bent zeker niet de enige die tegen zaken aanloopt. Het gaat niet vanzelf en actiegericht werken is een must. Dat kun je alleen doen maar gelukkig hoeft dat niet. En juist dat laatste is vaak een dingetje. Hulp vragen kost geld.

In kader van ons Co-llege ontvangen wij donderdag 12 mei spreker en business mentor Lous van Haarst. Zij zal op deze middag jouw ondernemersvragen beantwoorden en je naar huis sturen met de nodige Ahaa-momenten. Ahaa’s die je de volgende dag al om kan zetten in keiharde actiepunten. Maar dat is niet het enige. Ook vertelt ze je meer over een aantrekkelijke subsidievoucher (tot € 1000,-) die jou helpt een stevig fundament voor je bedrijf te leggen.

“Wil jij niet langer werknemer zijn van je bedrijf, maar zelf de regie pakken als ondernemer? Kom dan 12 mei naar “de vliegende start” bij Co”

Thema: De vliegende start

Wanneer? 12 mei 2022 | 15.00 uur

Waar? Co, Esdoornstraat 3 | 8021 WB Zwolle

Voor wie? Startende creatieve ondernemers tot 35 jaar met een onderneming tot 5 jaar oud.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.