Activiteiten bij Co

Activiteiten bij Co

Workshops en inspiratiesessies

We bieden diverse workshops en inspiratiesessies aan. Bijvoorbeeld Route O, een reeks van workshops over cultureel ondernemerschap en financieringsmogelijkheden. Speciaal ontwikkeld voor (startende) culturele ondernemers, kunstenaars, creatieve makers en culturele organisaties, die hun onderneming verder willen ontwikkelen. Meer workshops en cursussen.

Maple Festival

Wil je zelf ervaren wat Co te bieden heeft? Kom dan naar ons Maple Festival! Neem een kijkje in de ateliers en kantoren, volg interessante workshops en ontmoet ondernemers, studenten en andere creatieve geesten. Buiten is er livemuziek en kun je bij diverse foodtrucks de lekkerste hapjes en drankjes krijgen. Het Festival was in 2019 op 29 juni. Bekijk hier de aftermovie!

Masterclasses

In 2020 starten we met masterclasses voor creatieve professionals en studenten van binnen én buiten Co. Enkele onderwerpen die aan bod komen: Crowdfunding, LinkedIn, subsidieaanvragen, verzekeringen en pensioenen. Deelname is gratis. Hou voor meer informatie en het actuele aanbod de website in de gaten.