Over ons

Over ons

Co wil door samenwerking een gemeenschappelijk belang dienen. Doordat we ons als collectief van creatief professionals profileren, vergroten we de zichtbaarheid van de creatieve industrie, zijn we commercieel succesvol en dragen zo bij aan de continuïteit van de ondernemingen.

Organisatie

Co zorgt voor de verhuur van ruimtes aan ondernemers, de verhuur van de locaties voor bijeenkomsten, de exploitatie van restaurant en receptie en andere facilitaire zaken. Daarnaast biedt de Beheer BV de ondernemers inhoudelijke ondersteuning op het gebied van kennis, kunde en netwerk.

De personeelsbezetting van de Co bestaat uit:
Martijn Buitenhuis, relatiemanager
Anneke Vedelaar, facilitair beheerder
Sharmaine Oerbekke, officemanager
Rianne Tijink, officemanager
Dennis Beltman, technisch beheer
Tineke Roberg, financi├źn

Geschiedenis

De eerste elf ondernemers vestigden zich in september 2012 aan de Esdoornstraat. Door elkaar te inspireren, samen te werken en verbindingen te leggen met andere partners en innovatieve sectoren, ontstonden al snel interessante producten en diensten. Met een Europese subsidie (EFRO-subsidie) werd het pand opgeknapt en geschikt gemaakt voor meerdere werkruimtes. Inmiddels werken circa 225 ondernemers over drie verschillende locaties, in kantoren, ateliers en werkplaatsen.