Afscheid voor The Young Ones

Home|nieuws|Afscheid voor The Young Ones

Afscheid voor The Young Ones

Het afgelopen weekend hebben de Young Ones met de voorstelling TROOST een indrukwekkende periode afgesloten.  TROOST was de 99e productie van The Young Ones en het sluitstuk van 10 jaar theater met jongeren in Zwolle. Bij de slotscène, waarbij het wonderschone lied van Jules de Korte (“Ik zou weleens willen weten”) te horen viel, was het muisstil, kon je een speld horen vallen en had het publiek een brok in de keel.

Met nog twee keer laatste keren een theaterloods bomvol publiek, betrokken spelers, ouders en jonge creatieve mensen, is het doek voor The Young Ones nu echt gevallen. Op 1 april sluit The Young Ones definitief haar deuren. Maar waar dingen eindigen, ontstaan ook weer nieuwe openingen. Er is ruimte voor een nieuwe generatie om op te staan en op eigen wijze het stokje over te nemen.

Inmiddels zijn de plannen, mede onder leiding van de Co, om de theaterwerkplaats in tact te houden, vergevorderd. Dit betekent overigens niet dat er een doorstart van The Young Ones zal volgen. Aanstaande zaterdag 30 maart is er een afscheidsreceptie voor genodigden en belangstellenden die graag de ruimte willen bekijken van 19.00 tot 20.00 uur. Opgeven kan via info@theateryoungones.nl

2022-01-13T12:12:59+01:00

Titel

Ga naar de bovenkant