Vandaag de lancering van de herpositionering van de creatieve sector met het volgende statement:

Creativiteit. Het is er. Overal en voor iedereen. Creative Works. Wij zijn er. Overal en voor iedereen. Wij zijn het scheppend hart van Regio Zwolle, die frisse energie voor de economie. Wij vullen witruimte en creatieve leegte, verbinden punten én de samenleving. In een tijd die niet meer zonder creativiteit kan, die stilstaat zonder fantasie en vindingrijkheid.

Daarom bundelen ondernemers, overheid en onderwijs hun krachten. Zijn we samen die sterke innoverende en creërende factor. Creatieven. Vanaf nu gaan en bestaan we samen in Creative Works. Voor nieuwe creativiteit en kansen, nieuwe wegen en beweging.

Volop vooruit. Richting geven aan transities. Welvaart creëren voor de maatschappij, voor elkaar.  Vanuit concepten en campagnes, vanuit vakmanschap en ondernemerschap, vanuit design thinking en creative technology, vanuit maatschappelijke en actuele thema’s. En bovenal vanuit verbinding en samenwerking.

Met elkaar laten we creativiteit werken. We maken, hebben en geven oneindig veel creatieve energie. Een onmisbare bron en motor voor Regio Zwolle. En ver daarbuiten.

Creative Works. Wij zijn er. Overal en voor iedereen.

Meer info op creativeworksregiozwolle.nl