Eén van de takken van sport die DeOnlineStrateeg.nl beoefend is ‘Online Event communicatie’. Eigenaar Martin licht toe hoe de coronacrisis effect heeft op zijn bedrijfsvoering.

In deze periode zijn we (normaal) daar erg druk mee. In maart werden al onze projecten rondom evenementen / festivals voor de rest van 2020 gecanceld. Dat was inderdaad even slikken want die hakte er goed in. Ook in 2021 gaan een aantal events nog niet door of zijn erg onzeker.

BEA World Event Award

Binnen de evenementenbranche is DeOnlineStrateeg.nl een speler met een groot netwerk. Sinds 2015 is DeOnlineStrateeg.nl actief lid van MPI Nederland, een wereldwijde branche vereniging met zijn oorsprong in Dallas. Via MPI (Meeting professionals International) zijn er contacten met alle grote locaties en vele hotelketens in Nederland. In 2019 hebben we met MPI de ‘BEA World Event Award’ ontvangen voor het beste live congres wereldwijd!

Voorzichtige opstart van events

Inmiddels start alles weer voorzichtig op, maar grote events of congressen zijn dit jaar nog niet echt mogelijk. Grote organisaties zitten nog in een gehele of gedeeltelijk lock-down wat betreft evenementen. Medewerkers mogen nog niet naar events toe.

Vanuit MPI denken we mee rondom de mogelijkheden die er op dit moment zijn voor fysieke bijeenkomsten, zo komt er begin september een groot demo event in de SugarCity.


Martin samen met studenten van CibapBusiness aan het werk bij een event in SugarCity.

Een leuk nieuwtje is dat we in Zwolle ook weer een eerste stap mogen zetten. Na een eerste afgeschoten voorstel kregen we groen licht om een mini Zwolle Unlimited te organiseren op 11, 12 & 13 september. Geen groots festival, maar wel een ‘het gevoel van’ event.

In november staan voor DeOnlineStrateeg.nl de volgende evenementen weer op de agenda. We gaan dan in Friesland voor een klant aan de gang. Komt het langzaam toch weer op gang!

Neem contact op!

Ben je benieuwd naar wat we eigenlijk doen voor, tijdens en na een event? Kom eens langs, dan drinken we op 1,5 afstand een kop koffie en kan ik het je haarfijn uitleggen!

Contactgegevens Martin:
+31620621596
info@deonlinestrateeg.nl