Onze atelierdeuren gaan weer open! Kom in het weekend van 16/17 september en 23/24 september naar Co en krijg een uniek kijkje in de werkplaatsen van de creatieve deelnemers. Bezoekers kunnen kennis maken met de kunstenaars en van gedachten wisselen over de betekenis van kunstwerken en de gebruikte technieken. Ook is dit het perfecte moment om meer te weten te komen over creatieve cursussen en workshops.

Kunstroute Overijssel

Op zaterdag 16 en zondag 17 september tussen 11.00 en 17.00 uur vindt de Open Atelierroute van de Kunstroute Overijssel plaats. In dit weekend zijn de ateliers van porseleinspecialiste Everdien Post en het glasatelier van Simone Guezen te bezoeken.  Een selectie porseleinen objecten en glazen sieraden is met korting te koop. Ook maakt elke bezoeker van dit weekend kans op een gratis porseleinen en glazen object.

Tijdens de kunstroute zijn er ook gastexposanten, onder meer kunstschilder Cees Rigterink en beeldend kunstenares Daniëlle Broekhuizen (Alleen zaterdag). Daarnaast exposeren cursisten van de ‘Combi-cursus Porselein en Glas’ het gemaakte porselein- en glaswerk. In Het Atelier is tevens werk te zien van kunstschilders Willem Blok en Maarten Keijzer.

Locatie: Esdoornstraat 3, 8021 WB Zwolle
Meer informatie over de kunstroute staat op www.kunstrouteoverijssel.nl

Kunstroute BZK

Op zaterdag 23 en zondag 24 september tussen 11.00 en 17.00 uur vindt de kunstroute BZK (Belangenvereniging Zwolse Kunstenaars) plaats. Tijdens dit weekend gaan de deuren van 3 Co locaties open voor bezoekers. Vijftien kunstenaars doen mee, met zowel exposities als ook het openstellen van de ateliers:

Esdoornstraat 3

Grote Voort 10

Rieteweg 10

Meer informatie over de kunstroute staat op www.bzkzwolle.nl. Hier staan ook de exposanten van andere locaties vermeld.