Terwijl de bomen hun bladeren laten vallen en de herfst zijn intrede doet, blijft de creativiteit bij Co aan de Esdoornstraat in volle bloei. Na twee succesvolle edities van het zomerse Maple festival, kondigen we trots de allereerste herfsteditie aan: de Maple Moonnight! Dit keer geen parasols, cocktails en strandstoelen, maar warme drankjes, sfeervolle lampjes en de perfecte gelegenheid voor je unieke decemberinkopen. Onze getalenteerde makers zwaaien de deuren van hun ateliers, kantoren en werkplaatsen open voor een avond vol creativiteit, gezelligheid en activiteiten.

Op 24 november 2023, tussen 17.00 en 21.30 uur, nodigen we Zwolle en omgeving uit om een knusse avond te beleven bij Co aan de Esdoornstraat 3. Tijdens de Maple Moonnight zal de Esdoornstraat bruisen van activiteiten, en bezoekers kunnen zich verheugen op een unieke mix van kunst, ambacht, workshops, demonstraties en wereldse lekkernijen.

Er is voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een uniek geschenk voor de feestdagen, een ontspannende avond in een sfeervolle omgeving, of gewoon een dosis inspiratie.

Voor meer informatie en updates over de Maple Moonnight, bezoek onze Instagram via @Cozwolle.

Over Co
Co biedt werkplekken en ateliers over drie Zwolse locaties aan circa 225 ondernemers uit de creatieve sector en aan studenten van uiteenlopende opleidingen. De samenstelling is divers: van starters tot ZZP’ers en van flexwerkers tot gevestigde bedrijven. Zij werken zowel zelfstandig als gezamenlijk aan projecten, producten en diensten.