Winkel

 • Deze prachtige, lichte en deels industriële ruimte is zeer geschikt voor brainstormsessies, meetings, workshops, trainingen of een netwerkbijeenkomst. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping en heeft vijf aangrenzende ateliers waar creatieve ondernemers zich bevinden. De ruimte heeft een capaciteit van 5 tot 20 personen met de standaard opzetting, maar is geheel op maat in te richten. Huurprijs: € 75,- per dagdeel 09.00 – 13.00 uur / 13.00 – 17.00 uur (avond- en weekendtarief op aanvraag)   Ben jij aangesloten bij Co als ondernemer? Log in met je persoonlijke account en profiteer van onze speciale prijzen.
 • Neem eens een duik in het diepe! Deze prachtige, unieke ruimtelijke plek is zeer geschikt voor zakelijke presentaties, netwerkbijeenkomsten, trainingen, seminars en workshops. De ruimte bevindt zich op de begane grond en heeft een capaciteit van 10 tot 100 personen. In deze lichte en hoge ruimte met podium, beamer en technische voorzieningen is van alles mogelijk. Tafels en stoelen in diverse opstellingen, helemaal géén meubilair of juist een intiemere setting die we creëren met een transparant gordijn. Ben jij aangesloten bij Co als ondernemer? Log in met je persoonlijke account en profiteer van onze speciale prijzen.   Huren buiten kantooruren? Wil je 's avonds of in het weekend gebruik maken van Chloor? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Fotostudio (34 m²)

  90,00 4 uren
  Een ideale ruimte van 34 m² voor fotoshoots, productfotografie en styling. De aanwezige materialen: – 3 flitskoppen 400 W – 3 statieven voor de flitskoppen – 3 octaboxen – 1 paraplu – 4 triggers voor de Canon Nikon Fuji en Sony camera – 1 opnametafel – 11 verschillende kleuren achtergronddoeken: wit, zwart, licht blauw, donker blauw, licht groen, donker groen, grijs, roze, geel, donker rood, bruin en turquoise – Scheidingswand (omkleedmogelijkheid) – Losstaande passpiegel   Ben jij aangesloten bij Co als ondernemer? Log in met je persoonlijke account en profiteer van onze speciale prijzen.
 • Grote Werkplaats

  75,00 4 uren
  Zoek jij een unieke ruimte met een ruig en ongepolijst randje voor jouw meeting? Huur dan onze grote werkplaats. Deze ruimte is zeker anders-dan-anders, een robuust karakter en maar liefst 7 aangrenzende werkplaatsen van creatieve ondernemers. Je zit letterlijk midden in een bron van creatieve uitspattingen. De ruimte bevindt zich op de begane grond, grenzend aan ons achterterrein. Een activiteit voor binnen- en buiten is dus goed te realiseren! Ben jij aangesloten bij Co als ondernemer? Log in met je persoonlijke account en profiteer van onze speciale prijzen. Het maximaal aantal personen is afhankelijk van de soort activiteit en zal in overleg geschieden.   

Titel

Ga naar de bovenkant