Leuk nieuws: Brandglass is genomineerd voor starter van het jaar!Tijdens de goed bezochte Kick-Off van het Regio Zwolle Congres bij JobTrans in Genemuiden zijn de genomineerden in de categorie Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2018 door vakjuryvoorzitter Klaas Feenstra bekendgemaakt. Tijdens het Regio Zwolle Congres op donderdag 13 december in Theater De Spiegel zal de uitreiking van deze ondernemersprijzen plaatsvinden.
De ondernemer die onder andere het beste scoort op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio Zwolle, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat met de felbegeerde prijs naar huis. Dit jaar staat tijdens het Regio Zwolle Congres het thema Technologisering als Kans centraal. De gemeente Zwartewaterland treedt op als gastgemeente.

De genomineerden van de categorie Starter van het Jaar Regio Zwolle 2018 zijn: Arjan Boeve (Brandglass), Dirk van de Worp (Peppergym), Annelies Maas-Kortenhorst en Roland Kortenhorst-Maas (Medical Precision). In de categorie ‘Ondernemer van het Jaar’ zijn de volgende ondernemers in de race: Johan van Marle (Uitgekookt), Fokke Jan Middendorp (BlueM) en Robert Kosse (Move4Mobile)

Klik ook even op de link voor het hele bericht:
https://www.regiozwollecongres.nl/nl/bekendmaking-genomineerden-ondernemersverkiezing-regio-zwolle-2018